Czy ktoś zainstalował ten zestaw głośnomówiący Joying? Ma ładny fabryczny wygląd, nie wystaje i łatwo łączy się z fabrycznymi połączeniami.
Zalety to:
bezprzewodowy android auto Apple carplay
większy ekran
Ponownie mogę używać kamery bocznej
Google zintegrowane, więc można używać aplikacji innych niż android auto
www.joyingauto.com
Oto film demonstracyjny:
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nowszymi Joying zainstalowanymi w Hondzie? Widzę, że generalnie aktualizują systemy Android. Obecnie wysyłany jest Android 12 lub 13. Zastanawiam się, czy imid nadal będzie częściowo funkcjonalny, czy może znów stanie się w pełni funkcjonalny?
Obecnie posiadam wadliwy Sony XAV-AX700 i nie jestem jego wielkim fanem ze względu na pewne problemy z zasilaniem, gdy jest ustawiony na najwyższy poziom
Widziałem wiele filmów na YouTube z tymi zainstalowanymi i wydaje się, że ludzie je lubią.
Posiadam EX-L
Zalety to:
bezprzewodowy android auto Apple carplay
większy ekran
Ponownie mogę używać kamery bocznej
Google zintegrowane, więc można używać aplikacji innych niż android auto

OEM Radio Replacement For Honda Civic Sedan 2013-2017 - USA Warehouse Shipping & Duty-Free
Ship From: Chinese WarehouseRam: LPDDR4X 4GB/8GB Rom: 64GB/128GBCPU: QCM6125 Octa Core 64bit ARM 4xA73@2.0GHz 4xA53@1.8GHz

Oto film demonstracyjny:
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nowszymi Joying zainstalowanymi w Hondzie? Widzę, że generalnie aktualizują systemy Android. Obecnie wysyłany jest Android 12 lub 13. Zastanawiam się, czy imid nadal będzie częściowo funkcjonalny, czy może znów stanie się w pełni funkcjonalny?
Obecnie posiadam wadliwy Sony XAV-AX700 i nie jestem jego wielkim fanem ze względu na pewne problemy z zasilaniem, gdy jest ustawiony na najwyższy poziom
Widziałem wiele filmów na YouTube z tymi zainstalowanymi i wydaje się, że ludzie je lubią.
Posiadam EX-L