9th Gen Civic Forum banner
341 - 360 of 391 Posts
Wygląda dobrze, stary, zamierzasz je również pomalować proszkowo na czarno?

Pytanie dotyczące kołpaków Hondy, czy usunąłeś "H" z kołpaka? Wydaje się, że nie mogę ich zdjąć bez uszkodzenia tyłu H

View attachment 472930
To mogło już być opublikowane, ale to było moje na felgach 8. generacji si. Wyglądałoby lepiej z dystansami, ale naprawdę podobał mi się ten wygląd dla standardowych.
Mam dystanse 15 mm, ale siedzę na standardowej wysokości. Nienawidziłem tych felg, dopóki nie dodałem dystansów. Co za różnica, człowieku.

Teraz myślę o kupnie felg si 2015..

Image

Naprawdę chcę zestaw tych kół '07 CTR do mojego Si. Naprawdę trudno jednak znaleźć czysty zestaw. Większość z tych na eBay jest naprawdę zniszczona.

Mam dystanse 15 mm, ale siedzę na standardowej wysokości. Nienawidziłem tych felg, dopóki nie dodałem dystansów. Co za różnica, człowieku.

Teraz myślę o kupnie felg si 2015..

Image
Nie wiem, czy zostało to omówione gdzie indziej, ale czy to przód coupe w twoim sedanie?

Biały to zawsze dobry wybór, zwłaszcza w przypadku ciemniejszego pojazdu, takiego jak Twój.
Zgadzam się, wygląda świetnie. Jedyne, co mi się nie podoba, to jak długo się utrzymuje i łuszczenie się później.

Seryjne 17-calowe z oponami Continental DWS 06. Moim zdaniem świetnie wyglądające koło. Nigdy nie miałem ochoty ich wymieniać.

2018 Civic Sport Wheels (Same as SI but Darker)

to na standardowej wysokości, prawda?
Myślę o założeniu ich do mojego coupe.
Używasz standardowej specyfikacji opon? Myślisz, że można by było użyć opony 45, a może nawet 50?
Chcę czuć się komfortowo w moim codziennym życiu lol.

341 - 360 of 391 Posts